Thisted-drengene sejrede fortjent efter en flot holdindsats

Foto: Thisted FC - U13 Drenge Liga 2.
Profilbillede
dato

Thisted FCs U13-drenge sikrede sig en vigtig sejr, da de tog imod Hjørring FK på Lerpytter Anlæg. Kampen endte 4-2 til hjemmeholdet efter en intens og spændende kamp.

Efter kampen var Thisted FC's cheftræner, Torben Øvreås Poulsen, meget tilfreds med holdets præstation. Han roste holdets indsats:

“En herlig fight med en superstærkt holdindsats i hele kampen. Fortjent sejr.”

Han fremhævede også den centrale midtbane med Hjalthe Sylvester Andersen og Rasmus Eriksen, som kæmpede super godt og udgjorde en stærk trekant sammen med Arsen Yurashchuk i presspillet.

“I de første 10 minutter kom vi til at stå lidt forkert ifht. Hjørring FK’s opstilling og taktik. Vi kom hurtigt bagud 0-1. Vi fik sammen justeret vore placeringer og specielt ændringen, hvor midterforsvarer Arsen Yurashchuk gik op på midtbanen og støttede centralt blev helt afgørende for kampen og vort presspil. Vi fik hurtigt udlignet og presset var så stærkt, at Hjørring FK scorede til 2-1 for os med et selvmål.”

“Til pausen med 2-1 føring, aftalte vi at forsætte med det høje pres. Det gav output efter en bolderobring, hvor Rasmus Eriksen blev sendt i dybden og via hård fight, fik vristet sig fri og lagde den flot ind over. Efter en retur fra målmanden, bankede Wojciech Musiala flot bolden op i net-taget til 3-1 føring.”

“Med 5 minutter igen fik Hjørring FK reduceret til 3-2 på en hurtig kontra, hvor vi slet ikke fik dem afvist. Så var der spænding igen. Men blot minuttet efter lavede Sebastian Øvreås Poulsen målet til 4-2 efter eminent forarbejde og frispilning af Rasmus Eriksen.”

“Den centrale midtbane med Hjalthe Sylvester Andersen og Rasmus Eriksen kæmpede super godt og sammen med Arsen Yurashchuk udgjorde de en stærk trekant i vort presspil i dag.”

Næste kamp for Thisted FC er lørdag 30. september, hvor de skal møde Team Østvendsyssel på Lerpytter Anlæg. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 4-2 til Thisted FC
Række: U13 Drenge Liga 2

Mål
7'0-1Cæsar Bisgaard
13'1-1Rasmus Eriksen
25'2-1Selvmål
41'3-1Wojciech Musiala
55'3-2Magne Storgaard
56'4-2Sebastian Øvreås Poulsen

Kilde: Cheftræner Torben Øvreås Poulsen, Thisted FC - U13 Drenge Liga 2