Spar op til 80% ved Didrik.dk's lagersalg i Hanstholm Centeret

Bredt udvalg af kvindetøj xs-xxl
Profilbillede
dato

Gør dig klar til et fantastisk lagersalg med store besparelser på kendte danske mærker. Fra fredag den 11. oktober til søndag den 20. oktober 2024 byder DIDRIK & MINI DIDRIK velkommen til lagersalget i Hanstholm Centeret.

Didrik.dk og MiniDidrik slår igen dørene op for et stort lagersalg fyldt med højaktuelle varer fra kendte danske mærker. Arrangementet finder sted fra fredag den 11. oktober til søndag den 20. oktober 2024 i Hanstholm Centeret. Åbningstiderne er mandag til fredag fra kl. 10:00-16:00 og lørdag til søndag fra kl. 10:00-14:00.

Her kan du spare op til 80% på børnetøj i str. 50-176 (0-16 år), kvindetøj i str. XS-XXL (str. 34-44), fodtøj, accessories og meget mere. Den populære GEBBRUGSEN med 2nd hand tøj vil også være til stede med yderligere lave priser.

"Når vi rydder ud, så gør vi det med kæmpe besparelser til dig!" udtaler Mette Didriksen, ejer af MiniDidrik & Didrik.dk.

"Vi håber på at se masser af kunder fra hele landet, og vi garanterer gode tilbud og god stemning."

Der er også faciliteter til alt, hvad du har brug for til en komfortabel shoppingtur. Udover gratis parkering er der store og fælles prøverum, perioder med gratis candyfloss til børnene, barnevognsvenlige områder samt toiletter og pusleplads.

Hanstholm Centeret har også meget andet at byde på: lækker chokolade ved Chokolenten, handle muligheder ved 365discount, smykker og ure ved Kais ure og optik, blomster ved Bytorvets Blomster og meget mere.


Foto: Bredt udvalg af børnetøj 0-16 år 

Der vil være et børneunderholdningsområde i samarbejde med @beadsbyhama, hvor børnene kan lave perleplader. Man kan tage sin perleplade med hjem eller hænge den op i centeret, hvor der trækkes en vinder blandt alle perlepladerne på den sidste dag. Vinderne modtager en gave.

De første 20 familier, der møder op fredag den 11. oktober, vil modtage en goodiebag. Bemærk, at dette tilbud ikke gælder for børn, men en pr. familie.

Betalingsmulighederne inkluderer MobilePay og kontanter, men grundet høje MobilePay-gebyrer foretrækkes kontanter. Der kan desværre ikke modtages kreditkort, da betalingssystemet er nødvendigt i butikken. Bemærk også, at alle varer købt ved dette lagersalg sælges uden returret.

Besøg DIDRIK & MINI DIDRIK's lagersalg i den gamle SuperBrugsen i Hanstholm Centeret - og store rabatter! 

Læs mere på www.didrik.dk og følg deres Facebookside for mere information om lagersalget.

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk oplevelse med utrolige besparelser og god stemning!


Kilde: DIDRIK