Konsulentopgaver med fokus på skole- og dagtilbudsområdet - Bliv en del af teamet og skab læring og fællesskab

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da en af vores konsulenter er bevilget orlov i et år, har vi en ledig stilling som konsulent i Undervisnings- og Dagtilbudsafdelingen fra 1. august eller snarest derefter. Stillingen omfatter både opgaver på skole- og på dagtilbudsområdet, dog med vægt på skoleområdet. Du bliver en del af et konsulentteam på i alt 5 personer og får reference til chefen for Undervisning- og Dagtilbud.

Stillingen er tidsbegrænset til 31. juli 2025 og er på fuld tid.

Lyst – Læring - Fællesskab
Alt hvad vi arbejder med på forvaltningen, har enten direkte eller indirekte fokus på elever og børns læring og trivsel. Vi stræber efter, at folkeskolerne i Thisted Kommune rummer en skolehverdag, hvor elevernes lyst kan ses og mærkes, hvor de lærer noget bredt forstået, og hvor de bliver en betydningsfuld del af både små og store fællesskaber.

For at kunne lykkes med det, skal vi hele tiden udvikle os. Netop udviklingsblikket og evnen til at omsætte ideer til virkelighed er helt central i jobbet. Det bliver blandt andet nødvendigt, når du får et medansvar i forhold til kompetenceudvikling af både ledere og pædagogisk personale på skolerne. Vi skal sørge for at klæde dem godt på til den vigtige opgave, de har med kommunens børn og unge.

Jobbet kan også indeholde arbejde med strategier og handleplaner, ligesom mere rutineprægede opgaver, som afrapporteringer og arbejde med data, bliver en del af din dagligdag.

Vi lægger vægt på, at du formår at holde oplæg for og sparre med ledere og medarbejdere, og i det hele taget formår at ”komme ud over rampen” med dit budskab. Jobbet stiller samtidig store krav til dine samarbejdsevner. Hos os er det ofte svært at løse opgaverne alene.

Nogle af de opgaver, der venter på dig

  • Planlægning af kompetenceudvikling i form af kurser, temadage, videndelingsseancer eller aktionslæring
  • Rekrutteringsindsats for at få flere dygtige medarbejdere og ledere til skoleområdet
  • Ansvarlig for introplaner for nye medarbejdere
  • Ansvarlig for den eksterne kommunikationsindsats for folkeskolerne i Thy – vi kalder det ”Din skole”
  • Implementering af ny børne- og ungestrategi
  • Arbejde med at beskrive aktiviteter og involveringsplaner ift. vores nyligt udarbejdede analyse på specialundervisningsområdet
  • Medspiller på at skrive sagsfremstillinger til det politiske niveau
  • Ledersparring med både skoleledere, samt vice- og afdelingsledere
  • Og meget andet…

Det, vi drømmer om
Vi drømmer om at ansætte en konsulent, der virkelig brænder for at skabe den bedste kvalitet i både skole og dagtilbud, og som har erfaring med at arbejde på området. Har du samtidig forvaltningsmæssig erfaring at byde ind med, vil det være en fordel.

Du skal kunne drive udviklingsprocesser og være i stand til at koble det lange lys med dagligdags her-og-nu opgaver. Du skal løbe hurtigt – dog ikke hurtigere, end at du har det nødvendige følgeskab fra de 14 skoleledere, du kommer til at arbejde tæt sammen med. Din evne til at skabe og vedligeholde relationer skal være til UG, ligesom dine kommunikative evner skal være skarpe.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for Ny løn.

Ansøgningsfrist
24. juni 2024 kl. 12.00.
Samtaler finder sted i uge 26.

Henvendelse vedr. stillingen
Ring gerne til Chef for Undervisning- og Dagtilbud, Per Overgaard, på telefon 29 37 41 34 for at få uddybet, hvad det spændende konsulentjob indeholder.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Folkeskoleafdelingen, Asylgade, 7700 Thisted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068182

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet