Fejr nytårsaften med Restaurant Bryggens delikate 4-retters menu

Vælg mellem kød-, fisk- og vegetarmenuen fra Restaurant Bryggen til nytårsaften.
Profilbillede
dato

Igen i år har Restaurant Bryggen sammensat en gourmet-nytårsmenu bestående af 4 retter. Der kan vælges mellem en menu med kød, en med fisk eller en vegetar.

Der er fire serveringer i de forskellige nytårsmenuer, og de kan købes 499 kr. pr. menu.

Kød-menu

  • 1. servering: Laks sashimi – kokos-chili creme – soyaglace – agurk-lime vinaigrette
  • 2. servering: Cremet hummerbisque – varmrøget kuller salat – sprød rug – fennikel crudité – dildolie
  • 3. servering: Rosastegt skuldermørbrad – confiteret skovsvampe – saltbagt rødbede med tyttebærgastrik – marineret grønkål – okseglace – kartoffelpuré
  • 4. servering: Nemesis chokoladekage – marinerede solbær – mazarincrumble – krystalliseret hvid chokolade

Foto: 2. servering fra kød-menuen: Hummerbisque.
Fisk-menu

  • 1. servering: Laks sashimi – kokos-chili creme – soyaglace – agurk-lime vinaigrette
  • 2. servering: Cremet hummerbisque – varmrøget kuller salat – sprød rug – fennikel crudité – dildolie
  • 3. servering: Bagte torskeloins – confiterede skovsvampe – saltbagt rødbede med tyttebærgastrik – marineret grønkål – soyabrunet smør med ribs kapers – kartoffelpuré
  • 4. servering: Nemesis chokoladekage – marinerede solbær – mazarincrumble – krystalliseret hvid chokolade

Foto: Desserten der hører med til alle menuer.
Vegetar-menu

  • 1. servering: Røget rødbedetatar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod – æggeblomme
  • 2. servering: Cremet skovsvampesuppe – bagt fennikel – fennikel crudité – sprød rug – dildolie
  • 3. servering: Brændt spidskål – confiterede tragtkantareller – saltbagt rødbede med tyttebærgastrik – marineret grønkål – soyabrunet smør med ribs kapers – kartoffelpuré
  • 4. servering: Nemesis chokoladekage – marinerede solbær – mazarincrumble – krystalliseret hvid chokolade

Foto: Hovedretten i kød-menuen.
Bestillinger sendes på mail til: booking@restaurantbryggen.dk eller ved at kontakte Mads på tlf. 40 20 50 97.

Restauranten vil helst have din bestilling inden den 26. december, men de kan nå at modtage bestillinger helt frem til den 29. december. 

Alle bestillinger på nytårsmenuen afhentes på Restaurant Bryggen, Sydhavnsvej 9, 7700 Thisted den 31. december mellem kl. 13 og 14.

Kilde: Restaurant Bryggen

Seneste på facebook