DIDRIK-Retail I/S inviterer til Open Showroom

Soft Rebels
dato

DIDRIK-Retail I/S arrangerer et spændende Open Showroom den 5. juli 2024 fra kl. 11:00-17:00. Arrangementet finder sted på Vilhelmsborgvej 16, 7700 Thisted, og tilbyder en unik mulighed for at opleve kvindetøj i størrelserne XS-XXL, som ellers kun kan findes på webshoppen didrik.dk.

I den korte åbningstid vil besøgende have mulighed for at se og røre ved varerne samt købe dem med det samme. Der kan betales med kontant, mobilepay, gavekort og diverse betalingskort.

Mette Didriksen, ejer af DIDRIK-Retail I/S, forklarer, at formålet med arrangementet er at give folk mulighed for at se de varer, de er interesserede i, især dem der endnu ikke er vant til at shoppe online på didrik.dk. "Vi forventer et stille og roligt arrangement og håber, at nogle af vores tidligere kunder vil kigge forbi og finde lidt nyt og lækkert tøj til sommeren," siger Mette Didriksen.

Alle interesserede er velkomne til at deltage i arrangementet.Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: DIDRIK