Dele-menuen vender tilbage til Restaurant Bryggen

Restaurantchef Mathias Nielsen
Profilbillede
dato

Restaurant Bryggen genintroducerer deres elskede dele-menu, som inviterer gæsterne til at dele retter og skabe nærvær over måltider. Udforsk sæsonens spændende smagsoplevelser på Bryggen.

Restaurant Bryggen er igen klar til at tage imod gæster med deres populære dele-menu. Konceptet, som tidligere har været en favorit blandt gæsterne, giver mulighed for at sammensætte sit eget måltid ved at vælge mellem et varieret udvalg af retter.

“Dele-menuen er tilbage - den har været savnet! Nu skal der deles og smages sammen med venner, familie og bekendte. Vi kører stadig samme gode kvalitet, mens vi ønsker, at en middag hos os skal være nærværende, man deler og snakker om maden og med hinanden,” udtaler restaurantchef Mathias Nielsen.


Menukortet hos Bryggen skifter ofte og følger sæsonernes råvarer. Lige nu tilbyder de blandt andet deres signaturret, røget rødbedetatar, kantareltoast, krabbefyldte crispy dumplings og en lækker hummerbisque. Og som altid er Bryggen garant for en god bøf, så deres højrebsbøffer fra modningsskabet er også klar til grillen.

“Hele fidusen er, at man kan dele de forskellige retter med hinanden og derved få smagt mange forskellige retter. Det giver en bredere helhedsoplevelse af et besøg på Bryggen,” forklarer Mathias Nielsen.


Hvis du ønsker at opleve den genintroducerede dele-menu, kan du tjekke menuen ud og foretage reservationer på restaurantbryggen.dk.

Lad madoplevelsen være en fælles glæde, og del smagsoplevelserne hos Restaurant Bryggen.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Restaurant Bryggen